خرید متن کامل پایان نامه ارشد – قسمت 17 – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
۸) مقاله خارجی دیگر با عنوان ” پذیرش خدمات بانکداری اینترنتی در ایسلند با تکیه بر کیفیت خدمات” میباشد. در این تحقیق، مدیران ۲۳ بانک، ابتدا در سال ۲۰۰۴ و سپس در سال ۲۰۰۶ مورد مصاحبه قرار گرفتند. بنابرین مصاحبه، وب سایت این بانک ها در هر دوسال به منظور اندازه گیری پیشرفت انجام شده، در پذیرش خدمات بانکداری اینترنتی در این مدت زمانی مورد مطالعه قرار گرفت. شواهد و نتایج نشان میدهد که وب سایت ها در بانک های ایسلند به سمت ایجاد خدمات بانکی اینترنتی علیرغم سهم بازار بالقوه اندک، در حرکت هستند. در سال ۲۰۰۴ اکثر بانک های تجاری مدعی می شدند که بازار بالقوه بسیار کوچکی برای پذیرش بانک های اینترنتی وجود داشت و در سال ۲۰۰۶ قادر شدند که کیفیت خدمات را به صورت رقابتی حفظ کنند و زمینه را برای پذیرش بانکداری اینترنتی آماده تر سازند. [Jenkins,2004].
۹) در سال ۲۰۰۵ تحقیقی تحت عنوان ” پذیرش استراتژی بانکداری اینترنتی برای یک کشور در حال توسعه مانند تایلند” توسط Fink & Jaruwachirathanakul مورد مطالعه قرار گرفت. هدف این مقاله شناسایی عواملی است که منجر به پذیرش خدمات بانکداری اینترنتی توسط مشتریان در کشور تایلند و استفاده از یافته های این تحقیق جهت توسعه استراتژی برای بانک ها در مورد چگونگی به حداکثر رساندن میزان پذیرش است. این تحقیق بر اساس رفتار برنامه ریزی شده میباشد. یافته های حاصل از این تحقیق به این واقعیت اشاره دارد که ویژگی های وب سایت و سودمندی درک شده مهمترین عوامل تشویق برای بانکداری اینترنتی در تایلند میباشد در حالی که محیط خارجی، مهمترین مانع برای پذیرش آن است. .
۱۰) در سال ۲۰۰۶، پژوهش دیگری نیز تحت عنوان ” پذیرش بانکداری اینترنتی، ارائه و اجرای یک رویکرد روش شناسی یکپارچه توسط مازون و هرناندز[۵۹]۱ در برزیل انجام شد. چارچوب نظری این تحقیق شامل ۴ گروه متغیر مستقل: ویژگی های نوآوری (با بهره گرفتن از تئوری انتشار نوآوری و مدل پذیرش تکنولوژی)، ادراک از کنترل رفتاری و سازه شرایط تسهیلی (از تئوری تجزیه شده رفتار برنامه ریزی شده) و از مدل پذیرش تکنولوژی ثانویه، سازه هنجارهای ذهنی در نظر گرفته شده است. بعضی ویژگی های شخصی مانند داشتن رایانه خانگی، سن، درآمد، جنس و تحصیلات در مدل وارد شده اند. نتایج این تحقیق نشان داد که ۸ متغیر مستقل: مزیت نسبی کنترل، سازگاری با سبک زندگی، تصویر، هنجارهای ذهنی، خود اثربخشی، مزیت نسبی امنیت، اثبات پذیری نتایج و قابل امتحان بودن اثر معناداری روی تمایل به پذیرش و پذیرش واقعی دارد. متغیرهای فردی داشتن رایانه، سن و تحصیلات دانشگاهی تنها روی پذیرش واقعی مؤثر بودند. .
۱۱) تحقیقی با عنوان ” پذیرش بانکداری اینترنتی، مطالعه تجربی در هنگ کنگ در سال ۲۰۰۶ انجام شد. این تحقیق مدلی را بر مبنای مدل پذیرش تکنولوژی و سازه افزوده شده ادراک از امنیت وب توسعه داد. یافته های این تحقیق نشان داد که نگرش، ادراک از سودمندی و ادراک از امنیت رابطه مثبت و مستقیمی روی تمایل به استفاده مشتریان دارد و ادراک از سهولت استفاده رابطه مثبت و غیر مستقیمی به واسطه ادراک از سودمندی با تمایل به استفاده و نگرش دارد. .
۱۲) در سال ۲۰۰۷، با عنوان ” مطالعه تجربی پذیرش مشتریان از بانکداری اینترنتی در بانک های اسلامی” در لبنان توسط امین[۶۰]۱، انجام شد. در این تحقیق سازههای ادراک از قابل قبول بودن، میزان اطلاعات در مورد بانکداری اینترنتی، ادراک از خوشایندی و هنجارهای ذهنی به سازههای مدل پذیرش تکنولوژی اضافه شد. نتایج تجزیه و تحلیل، نشان داد که ادراک از قابل قبول بودن و هنجارهای ذهنی، تعیین کننده های معنادار پذیرش بانکداری بین مسلمانان میباشند و ادراک از سودمندی، ادراک از سهولت استفاده، ادراک از خوشایندی و هنجارهای اجتماعی تعیین کننده های معنادار پذیرش بانکداری اینترنتی بین غیر مسلمانان میباشند. در کل، نتایج تحلیل ها نشان داد که ادراک از قابل قبول بودن و هنجارهای ذهنی، تعیین کننده های معنادار پذیرش بانکداری اینترنتی بین مشتریان بانک ها است. [Amin, 2007]
۱۳) در سال ۲۰۰۸، تحقیقی با عنوان “تعیین کننده های پذیرش مشتریان ترکیه ای از بانکداری اینترنتی کدامند؟” توسط کلیک[۶۱]۲، با بهره گرفتن از مدل پذیرش تکنولوژی انجام شد. این تحقیق اثر ادراک از ریسک،
-
- ۱ Ming. ↑
-
- ۲ Krauter & Faullant ↑
-
- ۱ Flavian et al. ↑
-
- ۱ Wang Lin, Tang. ↑
-
- ۲ Liker and cindy. ↑
-
- ۳ Bauer et al. ↑
-
- ۱ Hope, R & et al. ↑
-
- ۱ Sutter & leisen. ↑
-
- ۱ Shah Alam et al. ↑
-
- ۱ Jan & Chai. ↑
-
- ۲ Davies. ↑
-
- ۱ Mishkin ↑
-
- ۱ Furst ↑
-
- ۱ Classens. ↑
-
- ۱ Authentication ↑
-
- ۲ Confidentiality ↑
-
- ۳ Integrity ↑
-
- ۴ Non-repudiation ↑
-
- ۵ Trust ↑
-
- ۶ Anonymity ↑
-
- ۷ Untraceability ↑
-
- ۱ Pikkarainen et al. ↑
-
- ۱ Mattila et al. ↑
-
- ۱ Information ↑
-
- ۱ Inform۲ Transaction ↑
-
- ۱ Reception ↑
-
- ۲ Accept ↑
-
- ۳ Ragger & Shoemaker ↑
-
- ۴ Knowledge ↑
-
- ۵ Persuasion ↑
-
- ۶ Decision ↑
-
- ۷ Performance ↑
-
- ۸ Confirmation ↑
-
- ۱ Liao. ↑
-
- ۱ Wang et al. ↑
-
- ۲ Joseph et al.۳ Fred Davis ↑
-
- ۴ Theory of resoned action ↑
-
- ۱ Ajzen & Fishbin ↑
-
- ۲ Behavioral beliefs ↑
-
- ۱ Attitude ↑
-
- ۲ Normative beliefs ↑
-
- ۳ Subjective norms ↑
-
- ۴ Intention ↑
-
- ۵ Behavior ↑
-
- ۱ Hernandez et al. ↑
-
- ۱ Celik. H ↑
-
- ۱ Vainio. ↑
-
- ۲ . Perceived usefulness ↑
-
- ۳ Perceived ease of use ↑
-
- ۴ Hang. ↑
-
- ۱ Venkatesh ↑
-
- ۱ Tan & Teo ↑
-
- ۲ Bhattacherjee ↑
-
- ۳ Han & Suh ↑
[جمعه 1401-09-25] [ 09:41:00 ق.ظ ]
|