روش گردآوری اطلاعات در این تحقیق روش کتابخانه ای است. مباحث تئوریک پژوهش از مسیر مطالعه منابع، نشریات؛ منابع داخلی و خارجی موجود در کتابها و استفاده از اینترنت جمع‌ آوری شده است. جمع اوری اطلاعات با بهره گرفتن از اطلاعات اولیه شرکت‌ها بوده است؛ یعنی اطلاعات و داده های مورد نیاز تحقیق کلاً از روش کتابخانه ای، با بهره گرفتن از نرم افزار ره آورد نوین و با مراجعه به سازمان بورس اوراق بهادار تهران و مطالعه صورت‌های مالی اساسی شرکت‌های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در طی سال‌های ۱۳۸۷-۱۳۹۱ به دست آمده اند. در این باره علاوه بر مطالعه صورت‌های مالی اساسی، اطلاعات مربوط به صورت‌های مالی از سایت اطلاعاتی بورس مورد استفاده قرار گرفته است.

۳-۸ روش تجزیه و تحلیل اطلاعات

۳-۸-۱ روش برآورد الگوهای رگرسیون خطی

برای برآورد این الگو معمولاً از روش کمترین مجذورات معمولی که به اختصار بهOLS معروفند، استفاده می شود. این روش ویژگی های مطلوب آماری نظیر بدون تورش بودن، بهترین برآورد کننده خطی بدون تورش یا BLUE بودن را دارا می‌باشند. در این روش پس از تخمین ضرایب هر یک از متغیرها در الگو، با بهره گرفتن از به کارگیری آزمون‌های فرضیه نسبت به اعتبار آماری هریک از ضرایب حکم می‌کنیم.

۳-۸-۲ منطق آزمون فرضیه

پس از تخمین یک الگوی رگرسیون، برای تحلیل و تفسیر اعتبار آماری ضرایب به دست آمده برای هر یک از متغیرها باید از آزمون‌های آماری استفاده کرد. متداول ترین آزمون آماری در این خصوص آزمون t-test است که در آن با توجه به شکل توزیع t می توان ‌در مورد میزان t به دست آمده و مقدار p-value مرتبط با آن برای هر یک از ضرایب قضاوت کرد. این توزیع دارای شکلی متقارن با میانگین صفر است که انحراف معیار آن برای نمونه های کوچک (۳۰ n) کمی بیشتر از یک است. ‌به این ترتیب شکل این توزیع کمی مسطح تر از توزیع نرمال استاندارد است. از این توزیع می‌توانیم برای یافتن احتمال اینکه برآورد کننده مورد نظر بین دو مقدار قرار گیرد، استفاده کنیم. برای این منظور از روش طرح فرضیات صفر و فرض مقابل آن استفاده می‌کنیم. معمولا فرض قابل آزمون عبارت از این حکم است که پارامتر بخصوصی از جامعه مساوی مقدار معینی است.

در نظر یه آمار چنین فرضی، فرض صفر است وبا نشان داده می شود. چرا که نشانگر آن است که تفاوتی بین مقدار واقعی پارامتر جامعه و آنچه که مفروض است، وجود ندارد. از آنجا که فرض صفر یک گزاره قابل آزمون است، باید گزاره متقابلی برای آن وجود داشته باشد (در غیر این صورت احتیاجی به آزمون نیست). گزاره مقابل، فرض مقابل نامیده می شود که ما آن را با نشان می‌دهیم. تعیین فرض صفر و فرض مقابل، اولین قدم در برخورد با مسائل آزمون فرض است. قدم بعدی، پیدا کرئن معیاری است که بر مبنای آن بتوان تصمیم گرفت که فرض صفر بر مبنای شواهد باید رد یا قبول شود. این معیار یا قاعده بدون در نظر گرفتن مسأله در اصل یکی است: معیار مذبور یک آماره آزمون و یک مرز برای تقسیم فضای نمونه ای به ناحیه رد و ناحیه قبول تعریف می‌کند. آماره آزمون صرفاً فرمولی است که چگونگی مقابله فرض را

    1. – Francisco Poveda Fuentes ↑

    1. – Elyasiani & Jia ↑

    1. – Dechow et al ↑

    1. – Michelson et al ↑

    1. – Akerlof, Spence & Stiglitz ↑

    1. – Akerlof ↑

    1. – Stall ↑

    1. – Hevo stall ↑

    1. – Glosten & Milgrom ↑

    1. – Rawls & Foley. ↑

    1. – North Douglas ↑

    1. – Jiang & Kin ↑

    1. – Watts & Zimmerman ↑

    1. – Vikintash & chiang ↑

    1. – Krinski& lee ↑

    1. – wired ↑

    1. – Liquidity Dealers ↑

    1. – Kimm & verchiya ↑

    1. – Demski & Feltman ↑

    1. – Signaling hypothesis. ↑

    1. – Ross ↑

    1. – Glosten & Milgrom ↑

    1. – Anthony & Ramesh ↑

    1. – Balk ↑

    1. – Jenkins ↑

    1. – Sugianis ↑

    1. – Anthony & Ramesh ↑

    1. – Chen ↑

    1. – LaFond et al ↑

    1. – Xu ↑

    1. – Bhattacharya et al ↑

    1. – Dechow et al ↑

    1. – Roychowdhury ↑

    1. – Kim & Charlie Sohn ↑

    1. – Roychowdhury et al ↑

    1. – Anthony & Ramesh ↑

    1. – Sugianis ↑

    1. – Balk ↑

    1. – Jenkins et al ↑

    1. . Bartholdy & Peare,2005,14 ↑

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت