۱-۶- جاذب های طبیعی…………………………………………………………………………………………………… ۷
۱-۷- ضایعات چای…………………………………………………………………………………………………………. ۸
۱-۷-۱- آماده سازی ضایعات چای بعنوان جاذب ۹
۱-۸- شبکه عصبی مصنوعی( ANN)…………………………………………………………………………………….. 10
۱-۸-۱ ساختار شبکه عصبی مصنوعی ۱۱
۱-۸-۲- تشابهات شبکه عصبی مصنوعی و بیولوژیکی ۱۳
۱-۸-۳- توابع محرک ۱۴
۱-۸-۳-۱ تابع محرک خطی ۱۶
۱-۸-۳-۲ تابع محرک لگاریتمی زیگموئیدی ۱۶
۱-۸-۴ الگوریتم‌های آموزش شبکه‌های عصبی مصنوعی ۱۹
۱-۸-۵- یادگیری ………………………………………………………………………………………………………۲۰
۱-۸-۶- الگوریتم لونبرگ مارکواردت ۲۱
فصل دوم: مروری بر منابع
۲-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………… ۲۴
۲-۲- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد روش استخراج با فاز جامد ۲۵
۲-۳- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد جاذبهای کم هزینه ۲۸
۲-۴- مروری بر مطالعات انجام شده در مورد استفاده از ضایعات چای به عنوان جاذب………………………………….. ۲۹
فصل سوم: مواد و روشها
۳-۱- مقدمه……………………………………………………………………………………………………………… ۳۳
۳-۲- تجهیزات………………………………………………………………………………………………………….. ۳۳
۳-۳- مواد مصرفی……………………………………………………………………………………………………….. ۳۳
۳-۴- روش آماده سازی جاذب ……………………………………………………………………………………………۳۴
۳-۵- فرایند استخراج…………………………………………………………………………………………………….. ۳۴
۳-۶- مدل شبکه عصبی مصنوعی …………………………………………………………………………………………۳۵
فصل چهارم: نتایج و بحث
۴-۱- مقدمه………………………………………………………………………………………………………………..۴۰
۴-۲- مدلسازی با شبکه عصبی مصنوعی…………………………………………………………………………………. ۴۰
۴-۳- بهینه سازی استخراج فاز جامد…………………………………………………………………………………….. ۴۱
۴-۴- آنالیز حساسیت ……………………………………………………………………………………………………..۴۸
۴-۴- مقایسه داده های آزمایشگاهی و شبکه عصبی ۵۰
۴-۴-۱- اثر pH بر استخراج ۵۰
۴-۴-۲- اثر مقدار جاذب ۵۱
۴-۴-۳- اثر غلظت شوینده بر استخراج ۵۲
۴-۵- بررسی عملکرد روش ۵۳
۴-۵-۱- منحنی کالیبراسیون ۵۴
۴-۵-۲- حد تشخیص ۵۴
۴-۵-۳- فاکتور تغلیظ ۵۵
۴-۶- آنالیز نمونه های واقعی ۵۵
۴-۶- نتیجه گیری ۵۶
فهرست شکلها
شکل ۱-۱ ساختار(a) یک نورون واقعی و ساختار (b) مدل یک نورون مصنوعی ۱۲
شکل ۱-۲ ساختار یک شبکه عصبی مصنوعی ۱۳
شکل ۱-۳ توابع محرک خطی ۱۶
شکل ۱-۵ تابع محرک لگاریتمی زیگموئیدی ۱۷
شکل(۴-۱) توزیع زیر مجموعه داده های (a) آموزشی، (b) ارزیابی و © آزمایشی ۴۴
شکل (۴-۲) ساختار ANN بهینه ۴۶
شکل (۴-۳) میانگین مربعات خطای آموزشی، ارزیابی و آزمایشی برای الگوریتم LM 47

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

شکل ۴-۴- اثر pH روی میزان استخراج یون منگنز ۵۱
شکل ۴-۵- اثر مقدار جاذب ضایعات چای بر استخراج یون منگنز ۵۲
شکل ۴-۶- اثر غلظت اسید نیتریک به عنوان حلال شوینده بر روی استخراج یون منگنز ۵۲
شکل ۴-۷- اثر زمان بر روی استخراج یون منگنز ۵۳
فهرست جداول

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت