۴- ۵- pH آب میوه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۴۵
۴- ۶- طول خوشه………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۵
۴- ۷- عرض خوشه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۵
۴- ۸- وزن ۲۰ حبه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۶
۴- ۹- وزن خوشه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۶
۴- ۱۰- ریزش حبه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۷
۴- ۱۱- سفتی بافت حبه……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۴۸
۴- ۱۲- ترکیبات فنولی کل……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴۹
۴- ۱۳- آنتی اکسیدان کل…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۹
۴- ۱۴- تغییرات رنگ میوه………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۰
فصل پنجم: بحث
۵- ۱- مواد جامد محلول،اسیدیته کل، pH آب میوه و ضریب رسیدگی…………………………………………………………………………………. ۵۳
۵- ۲- طول و عرض خوشه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۵
صفحه فهرست مطالب عنوان
۵- ۳- وزن بیست حبه و خوشه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۵
۵- ۴- ریزش حبه و سفتی بافت………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۵۶
۵- ۵- ترکیبات فنولی و آنتی اکسیدان کل………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۸
۵- ۶- رنگ میوه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۰
۵- ۷- نتیجه گیری کلی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۲
پیشنهادات…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۳
فهرست منابع………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶۴
صفحه فهرست شکل ها عنوان
شکل ۱-۱- توزیع سطح بارور انگور استانها نسبت به کل کشور سال ۱۳۸۷ (وزارت جهاد کشاورزی، ۱۳۸۷)………………………….۴
شکل ۱- ۲- ساختار رسیده حبه انگور، بخش برش زده روی محور طولی و مرکزی برای نشان دادن بخش داخلی………………… ۵

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

شکل ۱- ۳- دیاگرام یک نمونه الگوی رشد دابل سیگموئید حبه انگور، از گلدهی تا برداشت…………………………………………………… ۶
شکل ۲- ۱- برداشتن نوار کامل پوست تنه انگور…………………………………………………………………………………………………………………….. ۱۱
شکل ۲- ۲- وسایل مورد استفاده برای حلقه برداری انگور……………………………………………………………………………………………………….۱۱
شکل ۲- ۳- مسیر پیشنهادی برای سنتز تارتاریک اسید از آسکوربیک اسید در انگور………………………………………………………….. ۱۷
شکل ۲- ۴- متابولیسم مالیک اسید در انگور……………………………………………………………………………………………………………………………. ۱۹
شکل ۲- ۵- ساختار اتیلن…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۰
شکل ۲- ۶- مسیر بیوسنتز و تنظیم اتیلن………………………………………………………………………………………………………………………………… ۲۳
شکل ۲- ۷- مسیر بیوسنتز فلاونوئید در انگور…………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۲
شکل ۳-۱- دیاگرام فضای رنگی هانتر (L, a, b)……………………………………………………………………………………………………………………. 37
صفحه فهرست نمودار ها عنوان
نمودار ۳-۱- منحنی جذب استاندارد اسید گالیک…………………………………………………………………………………………………………………… ۳۹
نمودار ۳-۲- منحنی جذب استاندارد سولفات آهن…………………………………………………………………………………………………………………… ۴۰
نمودار ۴- ۱- اثر متقابل حلقه برداری و اتفن بر میزان مواد جامد محلول میوه انگور رقم ریش بابا قرمز………………………………. ۴۳
نمودار ۴- ۲- اثر حلقه برداری بر محتوای اسیدهای قابل تیتراسیون میوه انگور رقم ریش بابا قرمز……………………………………… ۴۴
نمودار ۴-۳- اثر غلظت اتفن بر محتوای اسید­های قابل تیتراسیون میوه انگور رقم ریش بابا قرمز………………………………………….. ۴۴
نمودار ۴- ۴- اثر حلقه برداری بر ضریب رسیدگی میوه انگور رقم ریش بابا قرمز…………………………………………………………………… ۴۵
نمودار ۴- ۵- اثر غلظت اتفن بر ضریب رسیدگی میوه انگور رقم ریش بابا قرمز……………………………………………………………………… ۴۵
نمودار ۴- ۶- اثر حلقه برداری بر وزن ۲۰ حبه انگور رقم ریش بابا قرمز………………………………………………………………………………… ۴۶
نمودار ۴- ۷- اثر حلقه برداری بر وزن خوشه انگور رقم ریش بابا قرمز…………………………………………………………………………………… ۴۷
نمودار ۴- ۸- اثر حلقه برداری بر ریزش حبه انگور رقم ریش بابا قرمز…………………………………………………………………………………… ۴۷
نمودار ۴- ۹- اثر غلظت اتفن بر ریزش حبه انگور رقم ریش بابا قرمز………………………………………………………………………………………. ۴۸
نمودار ۴- ۱۰- اثر غلظت اتفن بر سفتی بافت میوه انگور رقم ریش بابا قرمز…………………………………………………………………………… ۴۸
نمودار ۴- ۱۱- اثر متقابل حلقه برداری و اتفن بر میزان ترکیبات فنولی کل میوه انگور رقم ریش بابا قرمز………………………….. ۴۹
نمودار ۴- ۱۲- اثر متقابل حلقه برداری و اتفن بر میزان آنتی اکسیدان کل میوه انگور رقم ریش بابا قرمز……………………………. ۵۰
نمودار ۴- ۱۳- اثر حلقه برداری بر شاخص L رنگ میوه انگور رقم ریش بابا قرمز……………………………………………………………….. ۵۱
نمودار ۴- ۱۴- اثر حلقه برداری بر شاخص a/b رنگ میوه انگور رقم ریش بابا قرمز……………………………………………………………. ۵۱
نمودار ۴- ۱۵- اثر اتفن بر شاخص L رنگ میوه انگور رقم ریش بابا قرمز…………………………………………………………………………… ۵۲

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت