۵۸۶/۰

۳

کروسکال- والیس

محل سکونت خانواده پاسخگو بر رضایت از دانشگاه تأثیر مثبت دارد

۲۴۰/۰

۲

کروسکال- والیس

گروه آموزشی بر رضایت از دانشگاه تأثیر مثبت دارد

۰۲۱/۰

-

مان- ویتنی

نوبت پذیرش بر رضایت از دانشگاه تأثیر مثبت دارد

همچنانکه مشاهده می شود وضعیت رضایت از دانشگاه در بین غالب دسته های طرح شده تفاوت معناداری ندارد. یعنی پسران و دختران دانشجو نسبت به دانشگاه دارای رضایتی نسبتاً یکسان هستند. نیز وضعیت مذکور در دانشکده های مختلف و مقاطع تحصیلی متفاوت؛ تقریباً یکسان است. حتی خاستگاه جغرافیایی محل سکونت والدین نیز در این امر تأثیری نداشته است. اما ذکر دو نکته قابل توجه است: اول اینکه دانشجویان شبانه (با میانگین رتبه ای ۶۷/۲۳۹) نسبت به دانشجویان روزانه (با میانگین رتبه ای ۵۰/۲۱۱) رضایت بیشتری از دانشگاه دارند: ۰۲۱/۰= sig . نکته دوم آنکه دانشجویان شاغل (برای شغل دائم میانگین رتبه ای ۳۰۷ و برای شغل موقت میانگین رتبه ای ۷۳/۲۳۱) نسبت به دانشجویان غیر شاغل (با میانگین رتبه ای ۹۷/۲۰۱) رضایت بیشتری از دانشگاه داشته اند؛ هر چند در سطح اطمینان ۹۴ درصد است sig= 0/06 . بنابراین دانشجویان دانشگاه فردوسی نسبت به دانشگاه محل تحصیلشان رضایت خوبی دارند: Range: [1-5] & Median: 4

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

متغیر دومی که نتایج آن قابل بحث است رضایت از آزادیهای سیاسی- اجتماعی است. همچنانکه در جدول ذیل به تفصیل آمده است؛ منظور از آزادیهای سیاسی- اجتماعی میزان خرسندی فرد از آزادیهای اجتماعی- سیاسی و حقوق بالفعل در جامعه است. همچنانکه در جدول مذکور قابل مشاهده است اکثر قابل توجه پاسخگویان به گویه هایی که حکایت از رضایت از آزادیهای سیاسی- اجتماعی فعلی خود دارد پاسخ منفی داده اند به طوریکه نظرات پاسخگویان در بازه ]۵-۱[ میانه ای معادل ۶۶/۲ دارد که از میانه نظری (۳) پایین تر است. در مجموع ۵/۲۲ درصد پاسخگویان میزان رضایت آنها از آزادیهای سیاسی- اجتماعی «زیاد یا بسیار زیاد» و ۱/۴۳ درصد آنها دارای رضایت کم یا بسیار کم و ۴/۳۴ درصد آنها رضایتشان از ازادیهای سیاسی- اجتماعی در حد «متوسط» است.همچنانکه در جدول ۵-۱ ملاحظه می گردد متغیر مذکور کمترین میزان میانه را در بین متغیرهای این پژوهش دارد. حال در صدد آن هستیم که ببینیم وضعیت مذکور در بین کدام دسته ها از شرایط حادتری برخوردار است(همان: ۱۷۳).
جدول ذیل به بررسی رابطه بین رضایت از آزادیهای سیاسی- اجتماعی و متغیرهای زمینه ای پرداخته است.

جدول۲-۵ رابطه بین رضایت از آزادیهای سیاسی- اجتماعی و متغیرهای زمینه ای

سطح معناداری
Sig (2-tailed)

درجه آزادی

نوع آزمون

عنوان رابطه

ردیف

۰۰۰/۰

-

مان- ویتنی

جنس بر رضایت از آزادیهای سیاسی- اجتماعی تأثیر مثبت دارد

۱

۳۹۳/۰

-

مان- ویتنی

نوبت پذیرش بر رضایت از آزادیهای سیاسی ـ اجتماعی تأثیر مثبت دارد

۲

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت